- DIN CULISE - Doar cine nu încearcă, nu greșește

Doar cine nu încearcă, nu greșește
     Mă plictisesc ”căile bătătorite”, mie îmi surâde idea să-mi ispitesc destinul. Nu-mi place să fac ceea ce face majoritatea, asumându-mi riscul de-a părea diferită sau chiar nebună; de-a fi neînțeleasă, dar într-un final FERICITĂ, pentru că asta e important. Știu că trebuie să îndrăznesc, atunci când vocea mea lăuntrică, asta-mi sugerează. Știu că trebuie să-mi urmez calea, indiferent de ce zic alții. Nu poate nimeni ști mai bine de cât mine, de ce am nevoie și ce mă poate face fericită.

     De multe ori ne dorim să evadăm, să părăsim tot ce am creat sau ni s-a dat, fără să ne mai întrebăm, ce ne dorim de fapt. De multe ori ne ”omoară” rutina, simțim lipsa aventurilor și a neprevăzutului. De ce împiedicăm imprevizibilul să intre în viața noastră?

     Îmi plac schimbările și îmi place să iau decizii fără ca să analizez prea mult. Uneori nici eu nu știu, dacă ieșind din casă, seara o să mă întorc cu aceiași culoare a părului...; pot rupe într-o clipă, relații dăunătoare și dureroase, pe care le-am suportat mult timp și aici nu mă refer neapărat la bărbați. Sunt imprevizibilă, dar asta nu mă face un om în care nu poți avea încredere. Îmi permit să risc doar cu viața mea, nu și cu a altora.

     De unde iau alții curaj, mă întrebam eu mai înainte? Curajul totuși nu înseamnă lipsa fricii, ci puterea de-a încerca să învingi acestă frică. Dacă mergi pe altă cale decât marea majoritate, e mai complicat, mai înfricoșător, dar atât de interesant și ademenitor... 

     Standardele nu sunt pentru mine, le detest. Nu urmez regulile, pentru că sunt impuse de alt cineva, nu de mine, dar numai eu pot ști cel mai bine, de ce am nevoie.


  Niciodată nu știi ce te așteaptă la celălalt capăt al dorințelor și riscurilor, dar până la urmă...  

Doar cine nu încearcă, nu greșește.Anastasia Popescu  


Anastasia Popescu. Un produs Blogger.