- DIN CULISE - Frumusețea vine din interiorul tău
Frumusețea vine din interior tău

sursa foto: swarovski.com
     Da, frumusețea vine din interiorul tău și nu o spun pentru că doar sună frumos. Un corp și o față frumoasă sunt foarte importante, totuși dacă nu e încununată cu o atitudine și o personalitate la fel de frumoasă, își pierde valoarea.


     Abia azi am realizat toate aceste lucruri. Am fost prezentă la un eveniment unde erau doar femei și vreau să zic, doar femei frumoase, stilate. Urmărind, dintr-o parte, femeie cu femei, vreau să vă zic că am zărit câte o ”ea” înzestrată cu o frumusețe deosebită de la natură și câte o ”ea” care era nu atât de frumoasă (ținând cont de subiectivism), dar care zâmbea și emana o frumusețe și o căldură lăuntrică, ce o făcea mult mai atractivă și FRUMOASĂ.

      Da, frumusețea vine din interiorul nostru. Suntem atrași de oameni nu întotdeauna excepționali la chip, dar pe care tindem să-i numim frumoși, în defavoarea celor cu care mama natură a fost ceva mai generoasă. Nu contează că ai pistrui, sâni mici, kilograme în plus, nasul mai mare sau orice alt ceva ce nu se încadrează în standarde tâmpite... Frumusețea se ascunde în interiorul tău, ea nu „plutește” la suprafață.

Anastasia Popescu


Anastasia Popescu. Un produs Blogger.