- DIN CULISE - Am învățat că sunt FRUMOASĂ

Am învățat că sunt FRUMOASĂ


     Fiecare femeie privește cu admirație sau chiar invidie femeile de pe micile ecrane sau de pe coperțile revistelor. În timp ce bocănesc cu lingura în cratiță sau spală tigaia sau își roagă copiii să-și facă ordine în odaie, văd la televizor femei frumoase, stilate, machiate sau răsfoiesc reviste cu aceleași „zeițe” ale frumuseții pe coperte. În așa momente ele se întreabă: eu de ce nu-s ca ele? De nu-s la fel de frumoasă?

      Vreau să zic că orice femeie e frumoasă, indiferent dacă e business woman, stilistă, directoare, profesoară sau menajeră sau poate casnică. Pentru că frumusețea nu depinde, din fericire, în totalitate de ceea cu ce ne-a înzestrat mama natură. O femeie devine frumoasă dacă are o atitudine potrivită. Frumoasă nu te face un machiaj, nici o greutate corporală de foto-model.     Da, am învățat că sunt frumoasă. Important e să înțeleagă acest lucru fiecare femeie și să nu-l uite niciodată. Pentru că dacă ea se va simți frumoasă, atunci și cei din jur așa o vor percepe. Fiecare bucătăreasă, vânzătoare, directoare, stilistă, casnică sau menajeră, își poate găsi o zi în care să se delecteze și să-și permită să se machieze și coafeze, ca să-și amintească cât de frumoasă este. 

        Și tu, cea care citești acum aceste rânduri. Crede-mă, dacă i-ai lua locul celei pe care o privești la televizor sau pe coperta unei reviste, ai fi la fel de frumoasă sau chiar și mai și! Încearcă și o să te convingi. Investește în propria imagine, crede-mă se merită! Te va face să te simți frumoasă, feminină, unică și demnă de fericire!


     P. S. -  Aduc mulțumiri deosebite fotografei Ellene Andronache pentru lucrările ei și Anastasiei Blându - Crudu pentru machiaj și coafură.

Anastasia Popescu. Un produs Blogger.