-FEMEI - Cine a zis că femeile nu iubesc sexul?

Cine a zis că femeile nu iubesc sexul?

foto: facbook.com/ELLEmoda

     Da, chiar cine a zis prostia asta? De ce adică femeile nu iubesc sexul? De unde ați luat-o că doar bărbații întorc capurile pe stradă, după fundurile fetelor? De ce femeile nu l-ar întoarce după un fund frumos de bărbat? Oare s-a creat impresia că femeile fac sex doar din obligație sau pentru a nu-și pierde iubitul? Femeile fac sex pentru că sunt înnebunite după el!

      Și noi uneori vă visăm noapte, cum ne rupeți lenjeria de pe noi, vă visăm pe voi sau pe tainici necunoscuți. Și noi vă dezbrăcăm din priviri. Și noi vă așteptăm uneori, nu ca să vă privim în ochi, nu ca să auzim că ne iubiți, ci pentru că tare ne mai e poftă de o partidă de sex! Da! Adorăm sexul!

     Chiar și atunci când ne cumpărăm lenjerie jucăușă, dantelată, ne imaginăm cum o veți scoate de pe noi, admirându-i textura și culoare, toate la un loc punându-ne în evidență formele. Ne parfumăm părul și încheieturile mâinilor ca să ne vedeți frumoase și să urmeze ceva gen XXX. 

     Femeile iubesc sexul, femeile se simt... e imposibil de descris cum se simt atunci când fac sex. Atunci uităm de bucătărie, copii, obligații, serviciu, uităm și că măcar ne sunteți soți sau iubiți. Atunci sunteți cei care ne duceți pe culmele plăcerii, bine înțeles dacă sunteți capabili să o faceți.

     Noi vă sorbim fiecare răsuflare atunci când... ați înțeles voi când. Respirația voastră fierbinte, ce străpunge urechea cu toate zonele ei erogene, ne „încâlcesc” mințile și ne înnebunesc și vrem tot mai mult și mai tare...

     Când corpul vostru plin de mușchi se lasă admirat și se mai și contopește cu al nostru, când pe piele fug șiroaie de sudoare, când vă jucați cu porii, ochii, urechile, gâtul, buzele noastre, când ajungeți la „punctul culminant”... Ah! Noi adorăm sexul!

     După, revenim cu „picioarele pe pământ”, asta după ce am rămas perplexe de ce sunteți în stare, iar ne uimiți! După începem să ne gândim la următoarea dată!

     Femeile iubesc sexul! Iar dacă nu ai reușit să o faci o femeie să fie înnebunită atunci când face dragoste cu tine, înseamnă că va reuși alt cineva să o facă. 

Anastasia Popescu. Un produs Blogger.