- DIN CULISE - Gânduri de culoarea soareluiGânduri de culoarea soarelui       Am descoperit ieri niște fotografii mai vechi cu mine. Am fost de-a dreptul mirată să văd cât de mult m-am schimbat în ultimii doi ani, dar și cât de des. Iubesc schimbările, tocmai de aceea deseori îmi schimb culoarea părului, tunsoarea, stilul de machiaj sau vestimentar. Dar toate aceste schimbări au un catalizator ce e ascuns în adâncurile personalității.

      Dacă ultimul un an și jumătate m-ați fi putut întâlni cu părul de culoarea ciocolatei negre, acum nici urmă de această culoare mult prea matură și sumbră, în părul meu. Schimbările vin pe neașteptate în viața mea, dar de fiecare dată le simt necesitate și nu ezit prea mult.


     Acum fac parte din tabăra roșcatelor, pentru că așa mă simt, așa gândesc, așa mi-e culoarea părului. Am gânduri pline de viață, cu nuanțe jucăușe și strălucitoare. Mă simt atât de proaspătă și luminoasă, exact cum mi-e culoarea părului. 


      Îmi place când soarele îmi mângâie firele de păr și le redefinește culoarea. Îmi place că pot să-mi fac bucle roșcate și jucăușe, pentru că așa mă simt, pentru că așa sunt la moment. Nu-mi mai imaginez acum să-mi fie părul negru. Acum nu mai gândesc în culori sumbre. Acum am gânduri de culoarea soarelui!


 foto: Ellene Andronache
make up and hair style: Anastasia Bându - Crudu

Anastasia Popescu. Un produs Blogger.