- DIN CULISE - Știi de ce îți sunt amantă?

Știi de ce îți sunt amantă?

foto:  alinabarac.blogspot.com
      O femeie împlinită e cea care are o carieră frumoasă, o familie fericită, o siluetă de invidiat, bani suficienți, haine cât mai multe și sex pe săturate și de calitate superioară. Cel puțin femeia din mine, așa percepe fericirea. Nu m-am gândit vreodată că o să ajung să fiu amanta cuiva, dar „niciodată nu spune niciodată”.
   
      El e însurat și eu măritată, îmi zice că își iubește soția, dar și eu îmi iubesc soțul. Totuși atunci când sunt cu el, înnebunesc. Cu cine nu m-aș căsători și de cine nu aș divorța în viața asta, de el nu mă voi dezice niciodată. Doar el știe să mă facă să mă simt femeie, doar el cunoaște fiecare por al pielii mele, fiecare aluniță și orice curbă a formelor corpului meu.

      Ne vedem noaptea, uneori și ziua, ne comportăm ca doi sălbatici unul în prezența celuilalt. Îl aștept în fiecare clipă, chiar și atunci când sunt cu el. Îi cunosc orice fir de păr albit și cu ușurință îl găsesc pe cel „răsărit” de curând. Deși e mai tânăr decât credeți, câteva fire albe îi răsar pe frunte, iar asta îl face și mai fierbinte și mai tulburător.

      De ce îi sunt amantă? Pentru că, deși pe alții nu i-am „încercat”, e cel mai bun amant din lume. Cu el am trăit cele mai frumoase și cele mai fierbinți clipe din viața mea. Am fost o norocoasă că l-am găsit. Unele femei au nenorocul să nu-l mai găsească niciodată pe cel sută la sută compatibil cu ea. Pe cel al cărui corp e creat exact pentru corpul ei.

     Și dacă tu, cel care-mi faci sângele să-mi fiarbă-n vene, citești acum aceste rânduri, vreau să te întreb: oare știi de ce îți sunt amantă? Oare știi de ce evadez nopțile cu tine? De ce nu spăl cearșafurile dimineața? Doar pentru că miros a tine! De ce sunt gata să mă dărui ție iar și iar? Pentru că ești amantul ideal, pentru că nu pretinzi prea multe, pentru că știi să mă faci să mă simt frumoasă, iubită, împlinită, FEMEIE! Și pentru că îți sunt soție!

      Ți-am mai zis că tu trebuia să-mi fii doar amant, că așa rutina zilnică nu ne-ar fi atentat niciodată la amorul nostru. Poate dintr-o nebunie m-am căsătorit cu tine, poate din frică? Nu aș fi rezistat să te împart cu alt cineva...


Anastasia Popescu. Un produs Blogger.