- CĂLĂTORII - Doar visând dorințele devin realitate
Doar visând, dorințele devin realitate
foto: Ellene.ca
     Cu o enormă bucurie, lansez această nouă rubrică. Dacă nu ați observat, vă anunț eu! Rubrica ce se numește: CĂLĂTORII! Dar să vă povestesc istoria de la început! :)
     
     Mereu pe lista priorităților mele, s-a regăsit necesitatea de-a călători. E o necesitate nu atât pentru trup, cât pentru spirit. Mulți deja la vârsta mea au reușit să vadă lumea în lung și-n lat, dar iată că eu am restanțe la acest capitol.

     La începutul acestui an, am scris un „Wish List”, pe care am și reușit să-l pierd în scurt timp. Dar unul din punctele de pe această listă a dorințele, era dedicat călătoriilor. Deși nu aveam în plan să călătoresc în acest an, am îndrăznit să fiu sinceră cu mine și să îmi notez acest vis, care iată că va și deveni realitate. Gândurile se materializează!

     Cu această ocazie, că mi-a surâs aventura, inaugurez această rubrică și promit să scriu și să vă arăt și vouă, tot ce o să descopăr în călătoriile mele și în mine, prin ele.

      Am mai multe destinații pentru acest an și am și o parteneră de călătorii, cu care mă bucur enorm că o să admirăm împreună, pentru început, frumusețile Italiei. Mihaela, deci prima pe listă e Veneția? :)

P.S. - Da, iarăși o Mihaelă și e una minunată! :) 

P.P.S. - În timp ce Mihaela mea, de care mi-e așa dor, se plimbă pe străzile New York-ului, destinația mea pentru vara acesta, este Italia. :) Dar ne-am promis reciproc că o să o vizităm și împreună!

Trăiască frumoasele călătorii, trăiască Mihaelele! :DÎndrăzniți să visați!


foto: Ellene.ca


Anastasia Popescu. Un produs Blogger.