- DIN CULISE - Câte zile din viața ta ai trăit?
Tu câte zile din viața ta ai trăit?

sursa: browse.deviantart.com
„Nu contează anii din viata ta, ci viața din anii tăi”
 James Dean 

     Tu câte zile din viața ta ai trăit?Nu, nu! Nu câte ai calculat facturile, ai împrumutat bani că nu-ți ajung să le achiți, ai fost cu mașina la reparație, ai făcut cumpărături, ai lucrat, ai spălat geamurile și ai mers cu covoarele la curățătorie!

      Nu zilele în care ai fost bolnav(ă), ai mers cu copiii la medic, ai stat o seară întreagă în picioare, după o zi de muncă, ca să calci toate albiturile spălate ieri la o bucată de noapte. Nu zilele în care te-ai certat cu apropiații, ai plâns, i-ai blestemat, pe ei și pe tine. Nu, nu! Nu zilele care le-ai trăit prin aeroporturi, nici ambuteiajele, nici cozile interminabile de la bancă, nu le lua în calcul.

     Câte zile din viața ta ai trăit? Câte ai visat, câte din ele ți-ai permis să lași totul baltă și să fugi în vacanță, să-ți chemi prietenii și să nu te mai saturi de vorbă cu ei, să-ți scoți mașina din garaj și să hoinărești nopțile pe stradă, pentru că așa vrei tu, pentru că mâine nu trebuie să te trezești de dimineață?

     De câte ori ți-ai permis să citești o zi întreagă? Cât de des ai călătorit? De câte ori în viață ai zis „waw”? Cât de des ai fost fericit(ă)? De câte ori ai plâns de bucurie? De câte ori ai adormit cu zâmbetul pe buze?

     Deci, tu câte zile din viața ta ai trăit? Nu cumva mai puține decât credeai? 

Anastasia Popescu. Un produs Blogger.