- DIN CULISE - Sunt o egoistă
Sunt o egoistă


     Am cunoscut-o la facultate, din prima nu ne-am plăcut. Cu timpul am ajuns să ne împrietenim, nu însă rapid și nebunește cum de obicei se întâmplă când e vorba de prieteniile dintre fete/femei, dar care tare repede se sfârșesc și de obicei printr-o sfadă „de zile mari”.

     Cu ea mă simt în largul meu, sunt exact așa cum sunt. Fără măști, fără obligațiunea sau necesitatea de-a fi alt ceva decât ceea ce sunt. Cu ea pot să râd, să plâng, să mă cert... Pe ea nu mă pot supăra pentru că e nebunatică de felul ei și pentru că mi-e mai ceva decât o soră, pe care n-am avut-o niciodată.


     Nu credeam că o să îmi mai găsesc vreo prietenă în care să am atâta încredere. E o încredere testată, cumpătată, rațională. Știu că orice aș ruga-o ea o să mă ajute mereu, uneori chiar în detrimentul ei, pentru că e o sufletistă.

     E omul cu care mă simt bine și de care deși îl văd zilnic, nu mă mai satur. Nu, nu ne asemănăm deloc. Suntem total diferite, două tipuri de caractere diferite, dar care ne completăm reciproc. Ea e cea care m-a făcut să am încredere în mine, să mă iubesc și să prețuiesc și respect ceea ce fac. E unul dintre puținii oameni care m-a marcat.

     Și acum pleacă... Zice că e pentru câteva luni, dar inima mea îmi spune că nu se va mai întoarce. Nu vreau să plece, nu vreau să nu o pot suna să ne vedem, nu vreau să nu o mai văd cum se „înnebunește” și să nu mai pot râde cu ea în hohote...


     Are câteva minute de când a plecat de la mine, dar mi-e așa de dor de ea... NU VREAU SĂ PLECE!!! Știu că acolo va avea o viață mai bună, dar... Da! Sunt o egoistă! Nu vreau să o pierd, pentru că mi-e cea mai bună prietenă!


P.S. - Și da, nu am crezut că o să fiu în stare să nu-mi pot găsi locul pentru că ea pleacă...

P.P.S. - De felul meu nu prea pot spune asemenea lucruri, deși le demonstrez prin fapte. Poate de aceea mi-a fost mai ușor să le scriu pe toate aici? Dar sunt sigură, ea le știe...


foto: Ellene Andronache

Anastasia Popescu. Un produs Blogger.