- DIN CULISE - Mă simt trădată

Mă simt trădată

foto: allvoices.com

     Mă simt trădată de multe ori. Atunci când mi se promite înflăcărat ceva, urmat de mulțumiri interminabile, dar promisiunile care se uită foarte repede. Mă simt trădată atunci când realizez că oamenii s-au folosit de mine, pentru a-și atinge anumite scopuri sau pentru a-și crea anumite relații prin intermediul meu, relații avantajoase pentru ei. 
    
     Mă simt trădată, sunt dezamăgită de mine însămi, pentru naivitatea pe care continui să o am, pentru că cred în oameni de cele mai multe ori, fără ca să mă întreb dacă ei merită încrederea mea sau nu. Mă simt trădată atunci când scriu cuiva și nu mi se răspunde, deși până nu demult acel cineva, îmi scria în toată ziua, pentru că avea nevoie. Dar chiar și acum în cazul că îi trebuie ceva unui asemenea om, mă va găsi foarte repede.

     E un sentiment oribil, atunci când simți că ai fost folosită, când înțelegi că tu ai dăruit atât de sincer sentimente, emoții, zâmbete, căldură, afecțiune, prietenie... Iar celălalt doar le-a mimat pe toate astea. O, cât talent actoricesc!

     De azi îmi promit că voi dărui oamenilor exact atât cât primesc de la ei, cu excepția bunilor mei prieteni, care mi-au demonstrat în timp devotamentul. Îmi promit că atunci când cineva îmi va scrie „Năstica, puișor, ce mai faci păpușă?” după ce eu de nenumărate ori am scris sau am sunat fără să mai am un răspuns, nu voi răspunde nici eu!

     De azi accept în viața mea doar oameni sinceri și adevărați, calitățile care le voi testa cu mare atenție. Nu am nevoie de actori și actrițe, ci de prieteni!Anastasia Popescu. Un produs Blogger.