- DIN CULISE - Relații de la distanță
Relații de la distanță

autor pictură: Pascal Campion

      Eu nu știu cum alții suportă distanța! Eu nu credeam, iar de acum cu atât mai mult nu cred, în relațiile de la distanță! Nu poate fi păstrată flacăra dragostei fără ca ochii îndrăgostiți să se întâlnească, fără ca buzele să guste și să savureze unele din altele, fără ca degetele lui să fugă pe pielea ta, iar ale tale să se scufunde în părul lui.

      O știam și înainte, dar acum m-am convins că nu aș fi în stare vreodată să fiu într-o relație de la distanță! E absurd! Relația chiar și pur terminologic presupune o legătură, o CONEXIUNE. Dar despre ce fel de conexiune vorbim atunci când doi iubiți nu se pot privi, nu se pot săruta, cuprinde, nu pot face dragoste?

     Și pentru că mi-e dor de el și pentru că nu pot dormi dacă nu-l simt alături, nu mă cuprinde, nu mă sărută ca să-mi spună noapte bună; pentru că nu-l văd alături când deschid ochii dimineața, pentru că inima mi se frânge când îmi amintesc câți kilometri ne despart. Pentru că stomacul meu se comportă ca la prima întâlnire, pentru că nu știu ce face, pentru că nu știu cu cine e, la ce se gândește, la cine se uită, pentru că gândurile mi-o iau razna... Nu cred și nu am să cred vreodată în relațiile de la distanță!


Anastasia Popescu. Un produs Blogger.