marți, 29 aprilie 2014

- MATERNITATE - Am un fluturaș în burtică

Am un fluturaș în burtică     De câteva zile simt cum un mic fluturaș mă gâdilă în burtică. E cel mai frumos sentiment pe care l-am trăit vreodată. Prima oară când i-am simțit „aripioara” eram în mașină, ne întorceam de la părinți. A fost atât de emoționant în cât involuntar am dus mâna la burtă și mi-au dat lacrimile pe care le-am amestecat cu cel mai curat și mai sincer zâmbet posibil.

     Tăticul lui nici nu a aflat atunci că eu l-am simțit. Nu pentru că aș fi egoistă, ci pentru că nu eram sigură că e cu adevărat fluturașul nostru. În zilele următoare micul omuleț și-a făcut din nou simțită prezența și atunci am înțeles că nu greșisem în acea seară. Nu în zădar mi-au dat lacrimile.

     Iarăși risc să vă dezamăgesc pentru că nu am cuvinte să descriu ce se petrece în sufletul meu atunci când îi simt piciorușul ori mânuța gingașă cum mă mângâie din interiorul meu, din micul lui univers. E cel mai așteptat moment și cel mai emoționant probabil pentru orice gravidă.

      Ce poate fi mai frumos decât să simți mica viață din tine? Acum o simți cu adevărat că e prezentă acolo, sub inima ta. Abia acum realizezi că oriunde mergi niciodată nu ești singură, ești mereu însoțită de un fluturaș, cel mai dulce și cel mai scump fluturaș din lume.