miercuri, 11 iunie 2014

- MATERNITATE - Te așteptăm!

Te așteptăm


     Azi ți-am spălat hăinuțele. Le-am întins pe sfoară împreună cu tatăl tău. Eram atât de emoționați, că nu știam care din noi să le întindă. Vroia și el, vroiam și eu. El le scotea cu atâta grijă din boțul de rufe, le scutura și mi le dădea mie. Eu le suprapuneam pe burtă și mi te imaginam în acele piese vestimentare minuscule. El mă privea atât de îndrăgostit, eu îl priveam cu atâta admirație...


     Am așteptat să ți se usuce hăinuțele. Le-am strâns cu grijă și m-am apucat să ți le calc. A fost cel mai plăcut călcat de haine din viața mea. Ele atât de mici, iar emoțiile mele atât de mari. Le-am întors pe toate părțile, le-am aranjat cu grijă... Apoi am decis că ar fi mai bine să le strâng altfel și le-am aranjat iar. Apoi am rearanjat clitul iarăși, le-am pus mai întâi pe cele albe, iar apoi pe cele colorate. Le-am mirosit până mirosul lor a pătruns în adâncul plămânilor și sufletului meu. Ele au un altfel de miros decât celelalte haine. Miros de fericire. Le-am privit cum stau teanc pe masa de călcat, le-am admirat aranjate în dulap, visând la clipa când le voi scoate grăbită de acolo ca să te îmbrac în ele.


     Te așteptăm, să-ți îmbraci hăinuțele, să dormi în pătucul tău, să ascultăm cum fosăi prin somn, să te privim cu ne dăruiești primul zâmbet. Te așteptăm, să vii în viața noastră și să ne o luminezi!