- DIN CULISE - Altfel de Crăciun

Altfel de Crăciun     Anul ăsta Crăciunul e mai deosebit în familia noastră. Nu am stat să gătesc bucate până la miezul nopții, nu mi-am „fărâmat” capul o săptămână de zile cu meniul pentru Crăciun. M-am trezit dimineața și primul lucru pe care l-am văzut a fost zâmbetul copilului meu. Am făcut câte un ceai, am tăiat un panettone pudrat și am inclus muzică de Crăciun.


      Nu m-am machiat azi, nu mi-am aranjat părul. Azi am întâlnit Crăciunul ciufulită și fericită! O să mergem azi la plimbare cu bebițu nostru, o să intrăm într-un magazin și o să cumpărăm ceva ce se gătește repede. O să băgăm acel ceva în rolă în timp ce vom asculta piese de Crăciun și râsetele copilului nostru.
     Anul ăsta Crăciunul e altfel! E mai simplu, mai frumos, mai ADEVĂRAT! E primul Crăciun al lui Cosmin și al nostru alături de el. El e cel mai mare cadou al nostru din anul ăsta și din viața aceasta.
     Anul ăsta sărbătorim altfel, pentru că până la urmă Crăciunul nu e masa bogată, nu e zăpada de afară, nu e o dată în calendar, ci o stare de spirit!


CRĂCIUN FERICIT!!!


Anastasia Popescu. Un produs Blogger.