Cea mai așteptată întâlnire din viața mea

Cea mai așteptată întâlnire din viața mea

foto: pinterest.com
Senzația aceea din copilărie! Grozava senzație când aștepți (vreo jumătate de an) să vină ziua ta de naștere sau aștepți darurile de Crăciun sau ți-ai dorit ceva anume foarte mult și nu mai ai locușor în tine de atâta derăbdare. E atât de minunat să trăiești această senzație acum, la 24 de ani.

E o așteptare frumoasă pe care o trăiesc săptămână de săptămână, atunci când are loc cea mai așteptată și cea mai importantă întâlnire din viața mea - întâlnirea cu mine însămi. Ies de la această întâlnire și încep imediat să o aștept pe următoarea; sau poate o aștept atunci când încă precedenta nici nu a început. Acum e și mai tare decât în copilărie, acum „ziua mea” este în fiecare săptămână.

E dureros să răscolești în tine, e greu să stai față în față cu laturile tale mai puțin frumoase, bune, „corecte”, dar e o durere frumoasă, eliberatoare. E frumos în același timp, e atât de copleșitor și amețitor să te aventurezi în cea mai de preț investiție din viața ta - investiția în tine însăți, investiția în acceptarea ta, în căutarea unei liniști cu care să trăiești.

Terapie pentru gânduri și suflet. Terapie pentru rănile din copilărie care încă mai dor, care le tot scormonesc, pe care îmi e și frică să le las să se vindece. Terapie pentru mine împăcată acum, azi cu tot ce trăiesc, terapie pentru omul, soția, fiica și mama ce sunt. Terapie pentru viitorul meu.

A.S. (pentru că nu am cerut permisiunea să dau un nume), vă mulțumesc din fiecare celulă a corpul meu, din toată puterea energiilor mele (bune și rele). Vă mulțumesc pentru tot ce faceți cu mine, din mine, pentru mine, pentru tot ce mă ajutați să fac, pentru tot ce-mi arătați să văd. Eu am înverzit, am reînviat, am început să înfloresc. Am început să respir până mi se umple pieptul și burta de aer, am început să savurez clipa, mi-am acceptat neliniștea și ea a dispărut, eu am început să „beau” din viață, eu am reînceput să scriu. 


VĂ MULȚUMESC!


Anastasia Popescu. Un produs Blogger.